Lan (NAFSU) xnxx cerita dewasa

ABG BISPAK TELANJANG BOKEP INDONESIA Cerita ABG cerita bokep dewasa cerita bokep hot cerita bokep indonesia cerita bokep mesum cerita bokep seks cerita bokep. Lan (NAFSU)


Petang itu aku diminta oleh teman pejabat ku, Helmi yang juga merupakan boss
ku yang baru untuk datang makan malam dirumahnya sambil membincangkan
beberapa strategi pendekatan perniagaan baru yang ingin dia jalankan di
pejabat. Helmi juga sebenarnya merupakan rakan sekolah ku dahulu tetapi kami
telah lama terputus hubungan. Sewaktu dirumahnya sebaik saja aku
diperkenalkan kepada isterinya, aku amat terkejut tetapi dapat mengawal
kejutan ku apabila mendapati isterinya merupakan kekasih ku yang tiba-tiba
menghilangkan diri setahun yang lalu.
Sebaik makan malam, Helmi yang keputusan bekalan rokok, meminta aku tinggal
sebentar dirumahnya sementara dia keluar sebentar membelinya di kedai.
Kesempatan itu aku gunakan untuk mendekati isterinya yang juga bekas
kekasihku.

Ziela…ehm…kau masih tetap cantik dan menawan seperti dulu…. (aku memeluk dan
mencium leher sambil tanganku meramas buah dada dan batang kemaluanku
digesekkan di alur punggung Ziela, isteri temanku yang sedang membasuh
pinggan mangkuk di dapur.

Ehm…Lan…please…jangan…Ziela dah jadi isteri orang… nanti my husband nampak
habis kita….Lan … please lupakan hubungan kita dulu…ehm..

Aku terus mencium dan menjilat leher Ziela sambil tangan ku meramas dan
bermain dengan puting buah dadanya yang bersaiz 34D yang satu ketika dulu
sering dihisap oleh ku..kataku pada Ziela;

Ziela… jangan risau your husband keluar sekejap ke kedai depan..Lan tak
boleh lupa saat kita dulu waktu bersama bila terpandang Ziela…Lan tak pernah
lupakan Ziela…tapi Ziela yang tiba-tiba hilang dan tinggalkan Lan..

Lan….ehm…please Lan…ehm…ohh…Ziela terpaksa lupakan Lan masa tu coz…my
mom…dah jodohkan Ziela dengan lelaki lain dan dialah husband Ziela
sekarang…ehm…Lan..please…ehm..ohhh…jangan Lan..

Aku terus dengan perlakuanku menjilat dan menggomol Ziela sambil tangan ku
menggesek dan menjolok masuk ke dalam pantatnya yang satu ketika dahulu
sering ku jilat dan ditujah oleh batang kemaluanku…

Ziela… kau masih cinta dan ingin kan aku kan…ehm…ehm….

Lan….ehm…ehm….ohhh… please Lan…I beg U please…jangan…Ziela tak
tahan…ehm..nanti susah kita..

Ziela..ehm….I still luv U…ehm..

Lan…please…we have to stop… I’ll call U later….ehm…please…

Ehm….okay Ziela.. promise me…U will call me…

Lan.. Ziela promise..cepat..bunyi kereta my husband dah ada kat luar tu…

Aku kemudian cepat-cepat bergegas ke ruang tamu dan mengambil surat khabar
untuk dibaca. Kami kemudian berbual sehingga larut malam sebelum aku pulang
ke rumah jam 1:00 pagi. Sesampai saja di rumah..aku mendapati isteri ku
sedang nyenyak tidur dan mengetahui yang dia tidur mati..aku kembali turun
ke bawah dan pergi menyelinap masuk ke dalam bilik pembantu rumah ku, Mira
seorang warga Filipina.

Sir…you have not sleep?

No Mira…I can’t sleep…I wanna talk with you…ehm..Mira..take this …you said
that day..your mom in Manila wanted to have some cash..tomorrow you go and
remit to her..

Ohh…thank you sir you are so kind…

Ehm…but don’t tell my wife…

No sir..I won’t tell…ehm..how can I repay you sir..

No need Mira..I just wanna help you…that’s all…

Thank you sir… ehm.. sir..can I please you sir..

Ehm..what you wanna do Mira..

Sir..you can do whatever you like with me sir…

Mira…if you don’t mind..could you make me cum..

Can sir…no problem…U want anytime sir…U want a blowjob sir..

Yes Mira…I want to cum in your mouth…swallow my cum Mira..

No problem…sir…ehm…let me see….ehm..my God…wow..it is so big sir…I like sir…

Ehm…yes…Mira…suck it…ehm…ohh..yeah…harder…ehm…

Ehm…cum for me sir….ehm…ehm…ehm….ehm….

Oh…..ehm…. ehm…ehm… yes…deeper Mira…ehm…

Toot…toot… tiba-tiba handphone ku berbunyi…aku lihat nombornya…ohh panggilan
isteriku…
Mira…syh…we have to stop….thanks…I have to go…my wife calling…next time
baby…

Yes sir anytime….

Aku cepat-cepat membetulkan pakaian ku dan bergegas naik ke bilik…

Ehm..abang…dah balik rupanya…maafkan Alin…Alin dah tertidur…

Tak apa lah Alin….ehm..esok kan Alin nak ke sekolah mengajar….

Ehm…abang…Alin..sejuk…ehm..Alin…nakkk bang…

Ehm…okay sayang…kejap ya…abang ke bilik air kejap….

Setelah membersihkan diri..aku memeluk isteri ku dan mengucuo bibirnya
bertalu-talu sambil tangan ku meramas buah dadanya yang bersaiz 32B
..isteriku mendesah kenikmatan…. Aku kemudian mencium dan menjilat ke
seluruh tubuhnya..dan akhirnya lidahku bermain dan menjilat pantatnya.
Ternyata perlakuanku amat digemari oleh isteri ku…

Ehm…bang…sedapnya bang…ehm….ohh….abang….ehmm…jilat bang…. ehm….sedapnya
….ohhh..abang…. ohhh…. argh…abang…Alin…datangggggg bang…..ehm
….engggg….ohhh…. abang…ehm…masukkan batang abang….ehm…Alin nakkk…

Aku kemudian mencium dan menjilat kedua buah dada Alin sebelum menujah masuk
batang kemaluanu ke dalam pantat Alin..dan kedengaran bunyi bless….

Ohh…abang….ehmm…batang abang….ehmm…sedapnya abang…ehm…

Ohhh… Alin…ehm…sedapnya pantat Alin…kemut sayang…ehm…ehm…yes…ohh.. oh.ohh..
Abang…laju lagi bang…hayun bang….ehm… ehm… ohh…ehm..sedapnya
bang…ehmm..abang…Alin tak tahan..ehm…bang..Alin…..datanggggggg…ehm…ehm…
Oh..oh..oh… Alin…ehm… ohh.oh..abang nak datang….ehm…
Abang…ehm…pancut bang…ehm…ehm…

Ohh…Alin…ehm…abang datanggggg…ehm..ehm… crot..crot…crot…crot. ehm.. ehm…

Oh..ehm..bang…sedapnya bang…ehm..Alin puas bang..abang nak lagi ..ehm..
Alin….ehm…abang nak lagi…tonggeng sayang…ehm….abang nak doggy Alin…
Ehm..okay bang…ehm…
Bles…ehm…ehm…bontot Alin tembamnya…ehm…abang suka…ehm…oh,,,oh…ehm..
Abang…sedap bang..ehm…ehm…ehmm… bestnya bang….ohh..ohh..ohh..
Alin…ehm..oh.oh..oh..oh..ohh..ehm…ehm.. Alin…ehm… ohh…
Abang…ehm…oh…Alin tak tahan…Alin datang lagiiiiii…ehm..ohh
abang….ehm…sedapnya bang…
Alin…ehm…oh…oh..Alin…abang..datanggggg..ehm….crot crot crot..crot..

Ehm..abang..ehm..thanks abang…ehm..
Ehm..sayang Alin…ehm..jom tidur sayang…ehm…esok abang masuk lewat sikit Alin
pergi dulu ya…tapi sebelum Alin pergi kerja…Alin..buat BJ kat abang ya..

Ehmm.mesti la abang…Alin kan buat kat abang tiap pagi…Alin tau abang
suka..ehm…kita tidur dulu jom…ehm..biarlah batang abang kat dalam …best rasa
dia…
Ehm..okay…

Esok paginya…aku terjaga sewaktu batang kemaluanku di lap dan dibersihkan
dengan tuala basah…sebelum dihisap oleh isteriku Alin yang sudah siap
bertudung dan berpakaian untuk pergi kerja…..
Ehm…ehm…yes…Alin…hisap batang abang sayang…ehm…ehm…ehm…
Ehm…sedap bang…?
Ehm..sedap sayang….ehm…ehm..ehm…Alin…ehm… ehm…ohh… laju lagi Alin….ehm…
Abang…datangkan abang punya….ehm….pancut aje …kat dalam mulut Alin…ehm…
Alin…ehm..kan Alin…tak suka…
Abang…kali ni Alin nak cuba…ehm…kawan Alin pun selalu buat kat husband
dia..dia kata Alin patut cuba…
Betul ke…ehm.
Betul bang….pancut aje ….ehm… abang nak kan…
Ehm…Alin…abang suka…ehm..ohh…jaga Alin….ehm…abang nak
datanggg….ehm…ehm…crot..crot.crot..
Ehm..gulp…ehm..gulp…..ehm…gulp…ehm…ehm…ehm..abang…ok gak
rasanya…ehm..ehm…dah ya bang…Alin nak gi kerja…
Okay sayang….thanks….ehm….sedap….ehm..best…Alin buat…okay..bang…nanti suruh
pembantu kita tukar cadar kita ya bang…bye Alin pergi dulu…
Setelah isteri ku pergi…Mira pembantu ku mengetuk pintu bilik ku..
Hai..Mira…good morning…
Good Morning…sir…ehm…you must have a wonderful night…
Ehm..yeah Mira..ehmm but I still can continue with you..if you want…
I want sir..but..
But what Mira…don’t you want this? Sambil menyelak selimut dan menunjukkan
kepada Mira batangku yang sedang tegak dan tegang…
Ehm…wow …Sir…yes I want sir..please sir…fuck me with your giant cock sir…
Come Mira…I want you on top…I want you to fuck me…while…I play with your big
boobs….
Oh sir…ehmm…bless…ehm..ehm..sir your cock so big…ehm…very nice
sir…ehm…oh..sir…ehm.. oh sir…
Ehm…fuck me Mira…ehm..harder…faster..ehmmm…yeah…yeah…ehm…
Ohh..oh..oh..sir…ohh…oh..oh..oh..oh..oh…ehm….sir…ehm…I’m cummingg
sir……ehmm…oh…
Yes…Mira….ehm…ehm..ohh..I wanna cum Mira… ehmm…ohh..I’m cumminggggg..
Oh sir…oh sir..just shoot sir…cum inside me sir…I wanna feell your cum
sir….ehm…ehmm..ohh. sir..your cum so good…
Ehm…thanks Mira…

Di pejabat aku di waktu tengahari aku menerima panggilan dari Ziela.
Hai..Ziela..
Hai Lan…are you alone?
Yeah..kenapa Ziela…
No…I just wanna share..Ziela tak dapat tidur malam tadi… teringat waktu kita
bersama dulu…
Eh…kata..dah tak ada apa-apa…
Lan…can you come over to my office…
Eh..lain macam aje bunyinya… are you horny..
Ehm…Lan… please…I couldn’t stand this..
Okay…dalam masa 20 minit Lan sampai… xnxx ไทย | เว็บดูหนังโป๊อันดับ 1 ของไทย ดูฟรีทุกคลิปไม่มีลิ้งเสีย หนังโป๊เยอะที่สุด หนังโป๊ใหม่ ๆ เด็ด ๆ เพียบต้องที่นี่เล คลิป เย็ด คลิปหลุด xxx ม.2 หี Cerita Lucah – cerita Sex, Lucah Melayu sex ghairah puki mak cik, cikgu sedapnya awek orang dewasa panas baca cerita lucah melayu, cerita adik abang kaka.